Cursuri

Informarea este cel mai important aspect al evolutiei umane. Cursuri - Clinica Psihosomatica Camelia Calauz & Mariana Barbul

Cursuri adresate tuturor

Cursuri destinate studentilor, masteranzilor si celor interesati de acest domeniu.

SESIUNE DE INFORMARE: " METODE DE TERAPIE IN FAMILIE"

AUTISM SI DOWN


Eliminam “ Neputinta”  si  Resemnarea atunci cand dorim sa facem ce ne sta in “ Putinta” .

 - fara costuri din partea celor care participa

CLINICA PSIHOSOMATICA  CAMELIA  CALAUZ  &  MARIANA  BARBUL  PREZINTA IN FATA PARINTILOR CARE  AU COPII  DIAGNOSTICATI   CU  AUTISM  SI  DOWN,  METODE  EFICIENTE DE TERAPIE IN FAMILIE.

Stim ca o terapie intr-un astfel de diagnostic se realizeaza zilnic si pe o durata lunga. Costul  unei  ore de terapie  fiind  el  chiar si minim, la finalul lunii se ridica la imposibilitatea de a fi achitat pentru multi dintre parinti. Din acest motiv venim in intampinarea dumneavoastra cu propuneri  care vor minimaliza costurile si va vor face sa va simtiti fericiti si eficienti alaturi de intreaga familie.

Momentul desfasurarii:  in oricare zi de vineri din cursul unei luni, de la ora 16:00  cu conditia participarii a minim 6 parinti/specialisti.

Locatia: Baia Mare, str.Magnoliei, nr.10. ( in curba din str. Victor Babes, spre Universitatea de Nord din Cartierul Sasar, pe langa biserica, la 80 m. In incinta Clinicii exista o parcare de20 locuri)
Cei interesati, va rugam sa ne contactati la nr. de tel.: 0745-620-205; 0770-655-297; 0362-40.22.90