Echipa

Clinica Psihosomatica Camelia Calauz & Mariana Barbul s-a nascut pe meleagurile maramuresene din dorinta de a uni fortele si a oferi o paleta cat mai larga de servicii psihologice clientilor si din dorinta de a promova si eficientiza profesia de psiholog , cu scopul imbunatatirii sanatatii mentale si a comportamentului uman, in favoarea noastra, a tuturor. Pornind de la convingerea ca omul are nevoie de sprijin emotional mai mult decat oricare alt sprijin, ca el doreste sa fie inteles si nu judecat, ajutat si nu criticat, echipa noastra de psihologi va intampina cu multa caldura si profesionalism, in momentele dificile din viata dumneavoastra.

Camelia Calauz

Psiholog Clinician Principal-Supervizor Psihoterapeut in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala

Licentiata in Psihologie la Universitatea Babes Bolyai, Cluj Napoca.

Post Universitar - Psihoterapeut cu practica independenta in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale la Universitatea Babes  Bolyai si Albert Ellis, SUA. Institutul international de studii avansate de psihoterapie si sanatate mentala aplicata.

Master in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale la Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti.

Master in Medicina Psihosomatica la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj Napoca.

Formator - Certificat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Certificat - Practicant independent - in "Metode online de preventie si psihoterapie a anxietatii". Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Online din Romania

Supervizor in: Psihologie Clinica.

Supervizor in : "Interventii terapeutice pentru persoanele cu tulburari din spectrul autist" In proiectul "Si ei trebuie sa aiba o sansa - Program de sprijin pentru integrarea sociala si profesionala a persoanelor cu tulburari din spectrul autist"

Licentiata in utilizarea instrumentelor psihomotrice, consacrate la nivel international, ADI - R,  AUTISM DIAGNOSTIC INTERVIEW - REVISED (Michael Rutter, Ann Leucouteur & Catherine Lord)

Licentiata in utilizarea: Bateriei de Teste Psihologice de Aptitudini Cognitive (BTPAC)

Training in depresie: Aplicatii ale Modulelor Validate Stiintific. Asociatia de psihologie a copilului si adolescentului din Romania.

Conferinta Nationala de Psihologie 2010, Iasi, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, cu lucrarea: Adio Autism - Cazul Raluca.

Absolventa al Seminarului de initiere, organizat de Societatea de Psihodrama “J.L.Moreno, Baia Mare.

Absolventa al seminarului de admitere, organizat de Societatea de Psihodrama “J.L.Moreno, Baia Mare.

Absolventa al seminarelor de formare in Psihodrama, etapa de baza ( 4 module), organizat de Societatea de Psihodrama “J.L.Moreno,Baia Mare

Autor a patru numere a revistei “O lume a Psihologiei