Echipa

Clinica Psihosomatica Camelia Calauz & Mariana Barbul s-a nascut pe meleagurile maramuresene din dorinta de a uni fortele si a oferi o paleta cat mai larga de servicii psihologice clientilor si din dorinta de a promova si eficientiza profesia de psiholog , cu scopul imbunatatirii sanatatii mentale si a comportamentului uman, in favoarea noastra, a tuturor. Pornind de la convingerea ca omul are nevoie de sprijin emotional mai mult decat oricare alt sprijin, ca el doreste sa fie inteles si nu judecat, ajutat si nu criticat, echipa noastra de psihologi va intampina cu multa caldura si profesionalism, in momentele dificile din viata dumneavoastra.

Florin Bancos

Psiholog Clinician - Psihoterapeut


Licentiat in Psihologie la Universitatea de Vest, Vasile Goldis, Arad, Facultatea de Psihologie, Stiinte ale Educatiei si Asistenta Sociala.


Masterat in Psihologie Clinica si Psihoterapie la Universitatea de Vest, Vasile Goldis, Arad.


Absolvent al cursului de formare profesionala continua in Terapie Cognitiv Comportamentala Pentru Anxietate Generalizata, organizat de Asociatia de Consiliere Psihologica din Romania , trainer Thomas Borkovec.


Absolvent al cursului de formare profesionala continua in Tehnici de Psihoterapie Cognitiv Comportamentale si Analiza Comportamentala Aplicata in Tulburarile de Spectru Autist, organizat de colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania.


Absolvent al cursului de formare profesionala continua in Evaluarea, Diagnosticarea si Managementul Furiei, organizat de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de psihoterapii Cognitive si Comportamentale, trainer Howard Kassinove.


Absolvent al cursului de formare continua in Educatie Rational Emotiva si Comportamentala, nivel I, trainer Ann Vernon si Simona Trip.


Absolvent al modulului Psiho-Pedagogic la Universitatea de Vest, Vasile Goldis, Arad.